Kiskezit Coacholom

Kiskezit coacholom, bemutathatjuk a csapatot?

Csapatunk hónapok óta szervezkedik, hogy ez az egész valami elindulhasson. Valami, mert az elején még mi sem tudtuk, hogy mibe fogtunk. Azt viszont tudtuk, hogy mit akarunk: segíteni másoknak, de nem egyesével, hanem erőinket egyesítve, minden rést betömve, egy átfogó csomagot nyújtva. Szerencsés helyzetben voltunk, mert szuper szakemberekkel voltunk kapcsolatban, épp csak fel kellett építenünk azt a szervezetet, amiben egy vállalkozás minden területen megtalálhatja a megoldást a problémáira.

A ManCoo blogja nem mindennapi formában építi fel a sikeres vállalkozások alapköveit.

A blogbejegyzések 2 nagy csoportra fognak oszlani: Hübrisz Antal történeteire és minden másra.

Főhősünk Hübrisz Antal, a fiatal, brilliáns elméjű és kreatív innovátor, aki épp startup üzlete beindításán fáradozik. Időről-időre be fogunk lesni hozzá, hogy lássuk, hogy halad világmegváltó terveivel. Már a neve is beszédes, hiszen a hübrisz az ókori görögöknél a gőgöt jelentette, az anti pedig az ellentétességet. Bár a neve a csapatunk egyik korai viccelődéséből ered, mégis megtaláltuk a helyét az értékrendünkben, mert ami ellen mi küzdeni szeretnénk, az a kezdő cégek egyik legnagyobb ellenfele: a gőg, az elbizakodottság.

Anti a megtestesítője minden olyan emberi tulajdonságnak, ami egy vállalkozás sikerét veszélyezteti. Mi végig látni fogjuk, hogy mennyire a vesztébe siet, ő viszont csak a nehézségeket fogja érzékelni. Reméljük, olvasóink együtt szurkolnak majd velünk, hogy Anti személyisége végül a karizmatikus vállalatvezető irányába fejlődjön, és vállalkozását sikerre vigye.

Mi azon leszünk, hogy Anti hibáit a jól bevált coaching, mentoring és tréning eszközeinkkel kijavítsuk, és olvasóink számára nem csak izgalmas, de tanulságos történeteket is írjunk.